Selecteer een pagina

Een sidetable is een ideale tafel om tegen een muur aan te zetten of een hoekje op te vullen waarvan je niet weet wat je er neer moet zetten. Je kunt er iets opzetten of misschien zelfs eentje met laatjes kopen en daardoor er ook nog eens iets in op kan bergen. Een sidetable online bestellen is nog wel het makkelijkste omdat hij dan bij je thuisbezorgd wordt en je er de deur niet voor uit hoeft. Als je bijvoorbeeld kiest voor een mangohouten sidetable dan heb je een tafel die je overal bij kunt combineren.

Waarom een mangohouten sidetable?

Mangohout is een schitterend soort hout waardoor hij past in ieder huis en bij ieder interieur. Je kunt het overal mee combineren en daardoor maakt dat het mogelijk dat je hem overal neer kunt zetten.  Je kunt hem bijvoorbeeld in de slaapkamer neer zetten of in de woonkamer plaatsen. Overal waar je een plekje over hebt kun jij een mangohouten sidetable neer zetten om je kamer af te maken.

Waar plaats je normaal een sidetable?

Een sidetable kun je in principe overal plaatsen waar je maar wilt, of waar je maar een plekje overhebt en hem wilt plaatsen. De sidetable is ontworpen als een smalle tafel die je tegen de muur kunt zetten als je ergens niet de ruimte hebt om een grote kast neer te zetten. Het vult een muur op zonder dat de muur gelijk vol staan, het heeft als voordeel dat je er dan ook nog eens wat op kunt zetten waardoor het een gezellig plekje wordt.

Wat voor soorten sidetable bestaan er?

Er bestaan een heleboel soorten sidetables, het geluk is dan dus dat er altijd wel een sidetable is voor iedereen die er eentje zoekt. Ze zijn er in verschillende kleuren, soorten hout en stijlen waardoor je er eentje uit kunt zoeken die bij jouw interieur past, of bij de stijl die je in jouw gedachte hebt. Je kunt sidetables in verschillende varianten krijgen zoals met of zonder lades waardoor je de sidetable ook nog eens naar je eigen smaak kunt maken.