Selecteer een pagina

Wist je dat het na de dag met het meeste licht het elke dag weer drie minuten eerder donker wordt? In de zomer hebben veel mensen dit niet zo in de gaten, omdat ze nog maximaal aan het genieten zijn van de warme temperaturen, het mooie weer en het zomer gevoel. Zodra het kouder wordt en de bladeren van de bomen beginnen te vallen, beseffen we ons opeens dat het herfst is. Alle leuke feestdagen zijn voorbij, het wordt koud en de volgende vakantie lijkt een heel eind weg. Een herfstdip ligt bij veel mensen op de loer. In dit artikel ga ik je een tip geven waarmee je de herfstdip kunt voorkomen.

Fleur je huis op neem je interieur op de schop

Een mens vindt niks geweldiger dan een prachtig nieuw opgefleurd huis. Zelfs al met hele kleine aanpassingen in je interieur (andere vazen of nieuwe planten) kun je een heel ander gevoel en sfeer creëren. Vaak doet de herfst zijn intrede met druilerig en regenachtig weer, dit is een perfect moment om samen met je vriend of vriendin eens naar een woonwinkel te rijden en het nieuwe assortiment te bekijken. Bezoek meerdere woon- en meubelwinkels en doe inspiratie op!

Gezellig en warm vuur is niet heel duur

Is de vakantie wat goedkoper uitgevallen en heb je nog wat centen achter de hand, dan wil ik je graag de tip geven om een openhaard in je huis te laten plaatsen. Met een openhaard maak je het heel makkelijk gezellig en lekker warm in huis. Er is niks lekkerder dan s’ avonds op de bank te zitten met een kop warme chocomel en het prachtige vlammenspel te bekijken wat uit het haardhout ontstaat.