Selecteer een pagina

alles over de boilers

Een boiler is een apparaat dat wordt gebruikt om water op te warmen en op te slaan voor het gebruik in huishoudelijke taken zoals douchen, het afwassen van afwas en het wassen van kleding. Boilers zijn meestal gemaakt van metalen materialen zoals staal of roestvrij staal en kunnen worden opgewarmd door elektriciteit, gas of zonne-energie. Boilers zijn beschikbaar in verschillende maten en kunnen worden gekocht in de meeste bouwmarkten en winkels die gespecialiseerd zijn in huishoudelijke apparaten.

alles over de Remeha thermostaat

Een Remeha thermostaat is een apparaat dat wordt gebruikt om de temperatuur in een ruimte te regelen. Het werkt door de temperatuur te meten en de verwarming of airconditioning aan of uit te zetten om de temperatuur op het gewenste niveau te houden. Remeha thermostaten zijn beschikbaar in verschillende vormen en kunnen handmatig of automatisch worden ingesteld. De Remeha thermostaten zijn ook te bedienen via een app op een smartphone of tablet. In de meeste gevallen worden thermostaten geïnstalleerd in huizen of gebouwen om de temperatuur binnen te regelen, maar ze kunnen ook worden gebruikt in auto’s of andere voertuigen om de temperatuur van de airconditioning te regelen.

Elektra bij janseninstalshop

Elektra is het gebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met de elektrische stroom en de magnetische velden die hiermee gepaard gaan. Elektrische stroom is de beweging van elektronen door een geleidend materiaal, zoals metalen draad. De sterkte van de elektrische stroom wordt gemeten in ampère en wordt geproduceerd door een elektrische generator of door een chemische reactie zoals die in batterijen. Magnetische velden zijn velden van kracht die rond magneten en elektrische stromen voorkomen. Ze kunnen worden gebruikt om elektrische stroom te genereren en zijn onder andere te vinden in spreekwoordelijke “magnetische” materialen zoals ijzer en nikkel.