Selecteer een pagina

In de wereld vandaag is het belangrijker om je eigendom te beschermen en zeker te zijn dat je alles doet om een inbraak te vermijden. Dit artikel geeft je 8 tips om je huis beter te beveiligen.

Beveiligingsverlichting

Zorg ervoor dat de zones die het meest kwetsbaar zijn en een mogelijkheid bieden goed verlicht zijn tijdens de dag en nacht. Een verlichtte zone biedt minder kansen voor een inbraak dan een donkere plaats. Installatie van veiligheidsverlichting is een simpel proces en ze kunnen gekocht worden in een goede doe-het-zelf-zaak.

Beveilig Deuren en Ramen

Als je je beveiligingsplan opstelt, zorg er dan voor dat alle ramen en deuren goede kwaliteitssloten en scharnieren hebben. De ramen van een huis zijn erg kwetsbaar en als ze niet beveiligd zijn kunnen ze een gemakkelijke manier geven aan een dief om een gebouw binnen te gaan. De deuren moeten altijd een goed slot hebben en een stevige bouw zijn.

Alarmsystemen

Beschik over een goed kwaliteitsvol alarmsysteem dat geïnstalleerd is in je eigendom; zorg ervoor dat het alarm gelinkt is aan alle belangrijke toegangspunten in het huis.

Beveiligingscamera’s

Installeer wanneer nodig beveiligingscamera’s, deze zijn vooral efficiënt buiten op de perimeter van je eigendom om vandalisme of inbraak in je huis te vermijden.

Bewegingsdetectors

Voeg een bewegingsdetectorcamerasysteem toe om extra beveiligingsback-up te geven, de systemen zijn slim en kunnen beweging van mensen detecteren en beslissen of ze de beweging moeten opnemen of niet.

Toegangsmonitors

Plaats toegangsmonitorsystemen bij ofwel de poort ofwel de voordeur, dit laat je toe om te zien wie er probeert binnen te komen en ermee te praten. Als ze niet geautoriseerd zijn, hoef je de voordeur niet open te doen voor hen.

Kluizen

Zorg voor een goede brandveilige kluis om waardevolle spullen of dure bezittingen en papierwerk in te steken. Als een inbreker op je eigendom komt en op zoek is naar een snelle job, zal hij waarschijnlijk niet aan de kluis komen.

Veilige Buitenzones

Als je buitengebouwen hebt, zorg er dan voor dat ze veilig zijn. Als je buiteneigendom zo goed beveiligd lijkt geeft dit inbrekers de indruk dat je beveiliging serieus neem ten het hele huis goed beveiligd is.

Lees verder: www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag