Selecteer een pagina

Over ons

 

Veel meer dan alleen maar elk ander uitwendig symptoom, de interieurtypen van het huis kunnen worden bijgewoond, weerspiegelen de wereld waardoor ze zijn gemaakt. Zeer zorgvuldig gecontroleerd, zullen ze zeker veel ontdekken over de financiële toestand van individuen, hun ambities, belangrijke medische ontwikkelingen en zelfs de activiteit van de bevolking. Het is misschien dit simpele feit, samen met de uitstekende standaard van vakmanschap en het vakmanschap dat vele jaren geleden werd getoond in vroege interieurontwerpen van gebouwen, die onze aantrekkingskracht samen met de traditionele interieurstijlen voor woningen beschrijft.

Het verkennen van een interieurontwerpstijl kan een stimulerende methode zijn. Het kan gemakkelijk leiden tot bezoeken aan musea, collecties, historische woningen en reizen in het buitenland. Een filmvertoning of zelfs publicatie kan in een bepaalde periode enthousiasme opwekken, evenals deelname aan een historische buurtmaatschappij kan waardevolle geschiedenisdetails opleveren over de interieurstijlen waar u uiteindelijk genoegen mee neemt.

De woorden ‘echt’ en ‘natuurlijk’ worden meestal zonder onderscheid in verband gebracht met het illustreren van historische stijlen. Maar net zoals perfect op elkaar afgestemde kleuren kunnen leiden tot een enigszins oninteressant schema, dus door feitelijk fanatiek te zijn met betrekking tot een bepaald tijdsbestek of zelfs type, kun je het risico lopen om een ​​interieurverfstijl te produceren die eigenlijk volledig wordt verwacht en in plaats daarvan ook van zijn zonder karakter.