Selecteer een pagina

Een van de interieurstijlen die we tegenwoordig steeds vaker zien is een industriële stijl. Met retro meubels, oude lampenkappen en robuuste onafgewerkte vloeren of wanden. Door deze verschillende elementen aan te passen kan u een prachtige industriële stijl in huis creëren. Vooral de vloeren en wanden vormen de basis van uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan stoere betonlook wanden of vloeren in een industrieel interieur. Dit en meer kan je creëren met Beton Ciré.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een betonstuc waarmee u eenvoudig uw eigen betonlook interieur kunt creëren. Instant Beton Ciré kan op vrijwel iedere ondergrond worden toegepast. Beton Ciré kan niet alleen op wanden en vloeren worden aangebracht, maar bijvoorbeeld ook op meubels. Microcement is net als Beton Ciré een betonstuc. Microcement is echter harder dan Beton Ciré maar desondanks net zo makkelijk aan te brengen. 

De mogelijkheden voor afwerking

Wilt u zelf een betonlook interieur creëren, en bent u handig met klussen? Dan is de betonlook verf van de ideale oplossing. Betonlook verf is toepasbaar op elke ondergrond en eenvoudig aan te brengen met een roller of kwast. Geef uw muren een stoere look of maak van de eettafel een industrieel meubelstuk met betonlook verf. Deze verf is verkrijgbaar diverse kleuren.

Specialist in Beton Ciré

Daarna is het belangrijk om te bepalen of u zelf aan de slag gaat of dat u een specialist inhuurt. Via deze link komt u terecht bij een specialist die Beton Ciré voor u kan aanbrengen en via deze link komt u terecht bij een winkel waar u Beton Ciré producten kan kopen.