Selecteer een pagina

Je ziet deze interieur stijl steeds vaker bij iemand thuis en misschien heb jij deze stijl zelf ook wel. Dan heb ik het natuurlijk over de industriële stijl, wat tegenwoordig dan ook steeds populairder wordt. Maar welke meubels en dan vooral tafels, passen nou het best bij deze stijl of welke zijn het mooist? De keuze ligt bij jou, jij moet namelijk het interieur zelf bepalen want jij woont in je huis. Daarom kan ik je alleen wat tips meegeven om je misschien wel op een idee te brengen.

Tafel uitkiezen

Iets wat mooi bij de industriële stijl past als het gaat om tafels, is een mooi visgraat tafel voor in de keuken waar je met je gezin of familie aan kunt eten ‘s avonds. Niet alleen een eettafel is mooi, je kunt het ook voor je salontafel kiezen en zelfs voor de vloer. Als je er echt fan van bent, neem je gewoon twee tafels en een vloer met een visgraat patroon, maar dat is veel te druk en dan is het ook niet meer iets wat opvalt en echt mooi zal zijn. Denk er dus goed over na want als jij namelijk een visgraat-patroon vloer neemt, is het veel leuker en mooier om daar een andere tafel bij te kiezen. Tafels die ook mooi staan en wat goed past bij de industriële stijl, zijn dan ook ronde, rechthoekige of vierkante tafels, maar ook tafels met metalen poten en het tafelblad dat wel van hout is.

Andere meubels

Bij Mister Tafel kun je de mooiste tafels uitkiezen, en zelf samenstellen, die bij jouw interieur passen. Dit kan zijn dat jij gaat voor een tafel met visgraat blad, maar het kan ook een andere tafel zijn die niet bij de industriële stijl hoort omdat je daar gewoonweg geen fan van bent. Andere meubels die goed passen bij de industriële stijl, zijn vooral meubels die iets van metaal hebben met de kleur zwart. Zo kun je dus stoelen in je woonkamer hebben met een leren zitten en de stoelpoten zijn van zwart metaal. Ook kun je een boekenkast hebben die bestaat uit zwart metaal en een paar planken erin, maar dat de boekenkast wel open is overal. Ook de ronde salon- of bijzettafels passen erg goed bij deze stijl. Het is dan leuk, wanneer je een ronde salontafel hebt, om deze als een soort van twee- of driedelig set te kopen. Dat bestaat dan twee of drie tafels die iets qua hoogte verschillen.