Selecteer een pagina

De slaapkamer is voor veel mensen het rustpunt, de plek waar iedereen na een lange dag heerlijk tot zichzelf en tot rust kan komen. Daarom wil je je slaapkamer ook zo goed mogelijk naar je eigen wensen inrichten en zo dus voor jezelf het ultieme rustpunt creƫren. Naast een goed bed en een mooie kast zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je in je slaapkamer wil kan zetten. Wat zijn nou de 3 ultieme interieur producten die iedereen hoe dan ook in zijn of haar slaapkamer wil hebben? In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vraag en informatie te verstrekken over deze producten.

Een inloopkast

Ideaal als je van kleding houd en van outfits matchen en uitproberen, in deze kast heb je alle ruimte om kleding uit te stallen en het te passen. Door dat het een inloopkast is staat het als het ware ook niet echt in je kamer maar is het meer een ruimte in je slaapkamer. Een inloopkast is volgens ons een ultieme luxe die meedraagt aan de ontwikkeling van je dreamhouse.

Een tv in het voeteneinde

Een andere ultieme luxe is een voeteneinde waar en tv in zit, het ziet er uit als een normaal voeteneinde totdat je op de knop drukt. Wanneer je dit doet komt er een tv omhoog vanuit het voeteneinde. Dit kan beschouwd worden als een luxe omdat je dus de keuze hebt wanneer je wel of niet je tv ziet. En ook omdat het iets opvallends is wat niet heel veel mensen hebben in de slaapkamer. Een ander voordeel is dat je de tv niet aan een muur op hoeft te hangen en de tv gewoon dichtbij je bed staat. 

Een loungebank

Hoe lekker is het dat als je heerlijk aan het relaxen bent op je kamer dat je niet altijd maar in bed hoeft te liggen? Een loungebank is de ultieme uitkomst in deze kwestie, je kan dan ergens in zitten of liggen en het heeft dezelfde comfort als je bed alleen het is niet je bed. Dan denk je misschien van wat maakt dit nou uit? Nou het voordeel hieraan is dat je bed vers en opgemaakt blijft. Je kan dus chillen met het comfort van je bed zonder je bed te gebruiken.

Voor meer info over interieurobjecten kijk dan even op Homehaves