Selecteer een pagina

De voordelen van aluminium profielen

Heeft u aluminium dakrandprofielen al overwogen voor uw pand in Eindhoven? Met aluminium dakrandprofielen beschermd u uw randen van uw dakbedekking tegen zware weersomstandigheden en heeft u geen last van lekkages. Het is zeer verstandig om te kiezen voor dakrandprofielen omdat er na verloop van tijd gebreken kunnen ontstaan waar u wellicht geen rekening mee gehouden heeft. De metaalspecialisten leveren alles omtrent aluminium profielen Eindhoven en omgeving. En vergeet niet dat het een moderne afwerking heeft dat uw pand een karakteristieke uitstraling zal geven. Aluminium is het meest populaire bouwmateriaal op dit moment. Voornamelijk door zijn duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. En het is naast zijn lichte gewicht behoorlijk sterk in vergelijking met andere materialen. Weet u ook wat er nog meer door te voeren is met aluminium?


Wat er nog meer te realiseren is met aluminium

Metaalspecialisten in Eindhoven kunnen door middel van zetwerk op maat dakbedekkingen, gevelrenovaties, daken en gevels bij nieuwbouw en nog veel meer realiseren. Bij zetwerk op maat wordt het aluminium in diverse denkbare vormen gebogen. Aluminium zetwerk is in principe een gevormd profiel. Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende diktes en uitvoeringen aan te brengen in het aluminium staalplaatmateriaal. Hier moet u denken aan hoekprofielen, U-profielen en Omega-profielen. De producten zijn dan ook altijd uniek en te gebruiken voor alle afwerkingen in en rondom uw pand.


Wat houden aluminium profielen in?

Aluminium profielen zijn strakke afwerkingen in de vorm van een strip met een rechte hoek. En dienen als bescherming voor uw dakbedekking. Hoekprofielen worden ook wel hoekstrips, hoeklatten of hoeklijnen genoemd. Bedrijven in de gevelbouw Eindhoven maken hier maximaal gebruik van want naast dakgerelateerde bedekkingen zijn ook kozijnen, balkconstructies, deuren, ramen, gevelpanelen en vliesgevels met aluminium te realiseren. Dit proces bied maatwerk precisie vakwerk van ontwerp tot aan de assemblage en montage. De verschillende diktes en uitvoeringen bieden diverse oplossingen aan zowel gevelbouwers als dakdekkers. En architecten gebruiken aluminium profielen om de bouwwerken te verstevigen of aan te kleden.


Vakkundig en gespecialiseerd advies op maat

Innovatieve moderne machineparken bieden oplossingen voor alle metaalbewerkingen aan uw dak. De gespecialiseerde deskundigen denken graag met u mee en u kunt altijd terecht voor advies, ontwerp, productie en afwerking. De metaalbewerkingsbedrijven in Eindhoven en omgeving weten precies wat het beste is voor uw dak of gevel. De meeste metaalbewerkingsbedrijven sturen zelfs een monteur om de afwerkingen te installeren. Bij enige vragen of vrijblijvend advies kunt u gedurende openingstijden gerust binnen lopen.